Saturday 28 February 2015

kavitaatio rasvanpoisto

Teollisuuden laitteet, kuten ultraääni siivoojat käyttää korkean taajuuden äänen aaltojen luoda kuplia sisällä kylpyamme, joka laajentaa ja kutistaa nopeasti. Teollisessa kannalta tämä  with  yleisesti tunnettu kavitaatio tekniikka, joka luo pesee toimia upotetaan osien irrottamiseen kavitaatio ja lian, laajuus ja muut epäpuhtaudet.

Näitä laitteita käytetään puhdistaa pinnat osien selviämässä tuotantolinjan, joka voi sisältää epäpuhtauksia, kuten rasvaa, maaperän, öljy, hioma pöly, räjähdys roskat, maali, korroosio tai muita epäpuhtauksia. Yleisimmin käytetty ultraääni puhdistus laitteet sisältävät rasvanpoisto puhdistusaineita, sterilointilaite pesurit ja ultraääni osat pesukoneet.

Nämä laitteet voidaan ostaa täydellinen puhdistus järjestelmät ja myös osa-by-osan joko koota järjestelmän tyhjästä tai vaihda vaurioituneet osat nykyisten koneiden. Täydellinen ultraääni kone koostuu eri osista, kuten hakujärjestelmään suutin, kaappi, paine generaattori pumppu, muunnin, agitaattori, ja puhdistus säiliö. Ultraääni puhdistus prosessi voidaan saavuttaa käyttämällä eri medioissa, kuten "kuuma vesi puhdistus", jossa siivooja manipuloi lämmitetty vesi tai höyry parantaa puhdistus ja pinnan esikäsittely toimintaa. Toinen väline tunnetaan "vesiliuosta" puhdistaminen kuluttaa vettä puhdistus- ratkaisu ja  at  samanlainen kuumaa vettä puhdistusta. Joissakin välineisiin liuotin haihdutetaan ja sitten tiivistyy kavitaatio rasvanpoisto osien pintaan, jotta puhdistus toimintaa.

Sen lisäksi perus puhdistustoiminnoissa ultraäänipesureita käytetään myös rasvanpoisto, pintakäsittely, ja sterilointi. Ne voivat helposti poistaa öljyä, rasvaa ja muita vastaavia aineita pinnasta metalliosia tai komponentteja ja valmistella pinta jalostaa. Desinfiointiominaisuuksia ultraäänilaitteilla ovat tehneet niistä käyttökelpoisia lääketeollisuudessa, lääketieteessä, ja elintarviketeollisuuden.

Kehittynyt digitaalinen ultraääni siivoojat saatavilla markkinoilla  in  mikroprosessoriohjattu termostaatti ja digitaalinen lukema, jotka tarjoavat maksimaalisen valvonnan syklin ajan ja lämpötilan kaikki yhdessä ympäristössä. Niillä  at  myös muita ominaisuuksia, kuten mekaaninen ajastin-MT, digitaalinen ajastin, ajast, ja lämpötilan näyttö.
                                                                                                                                                                        

No comments:

Post a Comment